Ongelooflijk

Zogenaamd de meest bewezen wetenschap van de mensheid. Of toch niet? Evolutionisten hebben de gewoonte om toe te geven dat het bewijs tot dan toe nooi veel heeft voorgesteld, als ze dan toch een keer echt bewijs hebben gevonden. Jack Conrad:

“Dit is ongelooflijk”, aldus onderzoeker Jack Conrad. “Dit is de eerste keer dat we echt iets zien verdwijnen bij een fossiel.”

Dit is echter een heel gek argument: een fossiel dat iets niet heeft, is het bewijs dat latere nakomelingen iets vreselijks complex als vleugels hebben ontwikkelt? Vogels zijn zogenaamd ontwikkeld uit dinosaurussen, hoewel de beesten vrijwel geen gelijkenis hebben. Dat zo'n theorie zoveel aanhang kan krijgen gaat mij boven m'n pet, maar het is op dit moment een heel populaire theorie bij de evolutionisten. Maar werk nog even beter aan het bewijs heren.

Dit verhaal doet me denken

Dit verhaal doet me denken aan de volgende anecdote:

Draadloos netwerk 5000 jaar oud ! Opgravingen bewijzen het !

Bij opgravingen in de Russische bodem tot op een diepte van 100 meter hebben Russische wetenschappers resten gevonden van koperdraden, met een geschatte leeftijd van zo'n 1000 jaar. De Russen trokken hieruit de conclusie dat hun voorouders reeds 1000 jaar geleden beschikten over een koperen communicatienetwerk!

Om niet achter te blijven zijn Amerikaanse wetenschappers ook hun bodem gaan afgraven waarbij ze op een diepte van 200 meter resten van glasvezels aantroffen. Deze vezels bleken na onderzoek zo n 2000 jaar oud te zijn, waaruit de Amerikanen concludeerden dat hun voorouders reeds 2000 jaar geleden al een zeer geavanceerd digitaal glasvezel netwerk in gebruik hadden.

En dat zo`n 1000 jaar vóór de Russen...

Een week later hebben de Belgen het volgende rapport gepubliceerd:

"Bij opgravingen in de Belgische bodem, tot op een diepte van 500 meter, hebben Belgische wetenschappers helemaal niets gevonden." De Belgen concluderen hieruit dat zo'n 5000 jaar geleden de oude Belgen reeds beschikten over een draadloos netwerk.

Prachtig! Die Belgengrappen

Prachtig! Die Belgengrappen blijven het altijd goed doen..:-)