Nederlandse samenvatting

 Hier ook eens wat in het Nederlands. Om al het voorgaande een beetje samen te vatten: We gaan DV 16 december op reis. Het eerste gedeelte zal gaan vanaf Auckland, via Honolulu (Hawaii), Mexico, Washington, New York tot Amsterdam. Daar hoopt onze familie ons op te halen van Schiphol en dan verblijven we t/m augustus in Hoevelaken. Onze kinderen gaan daar naar het van Lodenstein college in Amersfoort.

De afgelopen maand zijn we druk bezig geweest met alle voorbereidingen. Auke heeft New York en Washington voor z'n rekening genomen. Dieuwe heeft Mexico voorbereid en Anne Roos Honolulu.

Berend en ik zijn druk bezig om alles hier netjes af te ronden. De kasten zijn bijna leeg en alle koffers zijn zo goed als gepakt.......alleen onze Nieuw Zeelandse paspoorten zijn er nog niet. Gisteren gebeld en ze worden pas vrijdag opgestuurd vanuit Wellington. Vandaag nog maar eens bellen......

De kinderen hebben de afgelopen zaterdagen allemaal hun vrienden en vriendinnen uitgenodigd. Ze hadden gezellige dagen en hebben goed gebruik van het zwembad gemaakt. Ze zullen ze missen, maar Dieuwe heeft een website gebouwd, genaamd: Rangers of the South. Waar hij en z'n vrienden heel waarschijnlijk veel in contact zullen blijven. Auke heeft alle telefoonnummers van iedereen in z'n adresboek geschreven en Anne Roos heeft vooral Skype adressen verzameld.

Gelukkig hebben we de afgelopen weken overwegend erg mooi en warm weer gehad voordat we de kou induiken. Goed voor alle was en feestjes. Zaterdag dv gaan we nog met een aantal families van de kerk bbq-en. De kinderen nemen maandag vrij van school, zodat we met z'n allen de laatste dingen in orde kunnen maken.