Loop een beetje achter

Ik was van plan om nog wat over Mexico te schrijven en wat foto's te plaatsen. Maar elke keer is er weer wat. Vanavond net wat was gedaan in Washington. Dat ging lekker vlot, die industriele machines doen het snel! Verder heeft de rest van de fam. bijna alles verteld dus dat is prima.

Mexico: Nog een foto van een straatverkoper moet hierbij geplaatst worden (wacht even tot Berend & Dieuwe & AR er weer zijn.) Ook nog een foto met iemand met een mondmasker op. De lucht in Mexico is namelijk zo verschrikkelijk vies dat er mensen rondlopen met mondkapjes op. Toen we wegvlogen uit de city zagen we duidelijk een grote bruine vlek. Toen we naar het Nationaal museum gingen was het ook duidelijk te zien. Dat lag op een heuvel waar je dus een mooi uitzicht over de stad zou moeten hebben......Je zag de gebouwen op de voorgrond en daarachter was het een grauwe mist.

Het water uit de kraan mag je er dus echt niet drinken! Gelukkig had het hostel elke dag een 20 liter tank met gekocht water staan. Wij waren er echt streng op, want we hadden van Gary geleerd dat hij zelfs door tanden te poetsen met kraanwater diarree had opgelopen. Toch blijkt het bijna onvermijdelijk om buikkrampen ed. te vermijden. Iedere toerist schijnt hier vroeger of later toch last van te hebben. Caroline heeft het ook in ZA meegemaakt. (Toch?) Wij westerlingen zijn zo'n 3e wereldstandaard toch niet meer gewend......Toch vond ik Mexico een onvergetelijke belevenis, het is een andere wereld en alhoewel we er maar 6 dagen geweest zijn hebben we toch een bijzondere indruk opgedaan.

Het is nu avond en we zijn in Washington aangekomen. Ik zit hier in de kamer van een heel gezellige trailer. En....Auke ligt al in bed want hij had buikpijn.....Berend had er ook al last van........Oeps, toch iets verkeerds gegeten in Mexico??? Maar we hebben vanmiddag wat pillen gekocht dus hopen we dat het snel over is. Berend, Dieuwe en Anne Roos zijn met een bus mee voor een avond-tour van 7.45 tot 10.45 door Washington. Langs het Witte Huis, Lincoln Memorial enz. Schijnt heel mooi te zijn, want alles is verlicht en het is rustig, helder weer. (wel heel koud....brrrr.....alle meren waar we langs reden waren bevroren.)